fbpx

Vårby Udde är en ny marin stadsdel i Huddinge. Här kommer Magnolia bostad utveckla en helt ny stadsdel med bostäder, skolor, vårdboenden, butiker och hotell.

Området är beläget i direkt närhet till Vårby Strandbad och Gömmarens naturreservat och har ett bra kommunikationsläge med gångavstånd till två tunnelbanestationer samt kommande Spårväg syd.

Projekt

linje_sv

Vårby Udde
Huddinge

Område: Huddinge
Ägandeform: Hyresrätt, bostadsrätt, vårdboenden och hotell
Antal bostäder: ca 1 800

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

Vårby Udde är en ny, marin stadsdel i Huddinge. Här nöjer vi oss inte med att bygga kvarter vid vattnet. Vi bygger även in vattnet som en del av våra kvarter. Genom området ringlar sig bäckar, där ungarnas barkbåtar seglar ikapp. På torget sprutar ett fontänspel i regnbågens alla färger. Och vintertid förvandlas innergårdens plaskdamm till skridskobana.

I Vårby Udde är vatten både lek och rekreation. Det används även till hållbara lösningar som hjälper oss att spara på naturens resurser. Bland annat tar vi tillvara på varenda droppe av dagvattnet och använder det till bevattning, insektsbad och utsmyckning.

Båtpool, strandpromenad, bryggcafé, kajakuthyrning och simskola är förslag på flera blå lösningar som vi tror på.

Vatten, vatten, vatten så långt ögat når. Dessutom bygger vi stad också. Gator, torg, mötesplatser. Vårdboende, hotell, mikrobryggeri. Och självklart genomtänkta bostäder med olika boendeformer. I området planeras även förskolor, skolor, butiker och caféer.

Stad i kvadrat. Men här finns mycket grönt också. Parker, innergårdar och utsiktsplatser utanför dörren samt Huddinges vackra naturreservat och skogar i närheten.

Tänk att bo så nära till allt och samtidigt bo mitt i det blå. Och allt det gröna.

Vårby Udde i Huddinge – vatten, vatten, vatten… och allt det gröna.

Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Vårby Udde:


              

Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Vårby Udde:


              

Området

linje_sv

Om Bålsta

Halvvägs till mycket är det för alla som bor i Bålsta. Stockholms Central ligger endast 30 minuter bort. Västerås, Uppsala och Enköping inom en timme och ska du resa lite längre bort så har du nära till Arlanda. I Bålsta finns ett centrum med bra utbud av dagligvaror, systembolag, mode, hemelektronik, hälsa, sport, leksaker, café och restaurang. Bibliotek, simhall, bio, teater mm – allt en småstad kan erbjuda.

I Bålsta möter staden landsbygd och skön natur. Här är det enkelt att ta sig ut i skog och mark. Många fina naturområden med naturstigar inpå knuten och Upplandsleden som passerar i Skokloster. Lasse Åbergs museum och Skokloster slott är roliga och intressanta utflyktsmål. Närheten till Mälaren bjuder på många härliga friluftsbad, rikt båtliv och utmärkta fiskemöjligheter.

Sponsor

linje_sv

Magnolia Bostad är en stolt sponsor av Håbo FFs damlag. Laget spelar i Uppländska serien division 4

Visionsbild

linje_sv

Visionsbild. Avvikelser kan förekomma. 

Intresseanmälan (Observera att detta endast är en intresseanmälan för mer information om projektet.)

Fyll i dina uppgifter:

E-post:
    
Namn:
Telefon:
    
Gatuadress:
Postnummer:
    
Postort:

Närliggande projekt: