Hyllie Gärde
Hyllie Gärde Malmö

Välkommen till det gröna en trappa upp

Hyllie Gärde är ett kvarter med 427 hyresrätter kring en grön och välkomnande innergård. Gården är upphöjd flera meter från gatan, vilket skapar ett ljust läge med privat atmosfär. Här finns stora gräsmattor för lata dagar i solen, lekplatser för barnen och gott om grönska. I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor, välsorterad matbutik. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bilpool och laddningsstation för elbilar.

Genomfört
Område
Hyllie, Malmö
Visa på karta
Ägandeform
Hyresrätt
Antal bostäder
427
Inflyttning
Från 2021
Arkitekt
Lindberg Stenberg
Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

Fina materialval och egen balkong

I kvarteret finns ljusa och trevliga hyresrätter. Välj ditt drömboende bland allt från yteffektiva smålägenheter och vindslägenheter till rymliga 4:or. Bostäderna har hög grundstandard med genomgående parkettgolv och generös takhöjd. Badrummen är helkaklade och utrustade med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och vägghängd wc samt duschvägg i glas.

Var du än bor i kvarteret har du en egen mini-balkong, balkong eller uteplats.

Planering

Just nu planer vi projektet

Byggstart

Nu har vi satt spaden i backen

Uthyrnings- och försäljningsstart

Nu släpper vi de första lägenheterna

Inflyttning

Dags att flytta in!

Bo en trappa upp från matbutiken och garaget

I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor, välsorterad matbutik. Tänk vad bekvämt att bara springa nerför trappan nästa gång du saknar ett paket mjölk. Och apropå bekvämt. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bilpool och laddningsstation för elbilar. Det kommer även finnas bra möjlighet för cykelparkering och cykelservice.

Då lägenheterna uppförs ovanpå matbutiken och garaget hamnar det första våningsplanet med lägenheter över 6 meter från gatan, vilket minskar insyn och släpper in mer ljus i bostäderna.

Kvarterets arkitektur är stilren och varierad, med fasader i naturmaterial ut mot gatan och trä in mot gården. Husen kommer att uppföras i 3-5 våningar samt ett 11 våningar högt torn som kommer inrymma lägenheter med härlig utsikt över staden.

Trapphusen är inglasade och ljusa och även dessa har hög  grundstandard gällande materalval.

Mitt i staden, nära världen

Vårt nya kvarter är sista etappen i Hyllie, en ny del av Malmö där storskaligt möter småskaligt och gröna ytor möter färgstark arkitektur.

Här finns allt samlat på nära håll: förskolor och skolor, butiker, restauranger, caféer och härliga parker. Det är enkelt att ta dig dit du ska. Närmaste busshållplats finns alldeles utanför dörren och Station Hyllie, knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö, ligger på promenadavstånd. På innergården kommer det finnas digitala skärmar som visar aktuella tider för kollektivtrafiken. Hoppar du på tåget vid Station Hyllie är du framme i Malmö C på 6 minuter, Kastrup på 12 minuter och Köpenhamn på 30 minuter.

Allt på en plats

Bara cirka 1 km från ditt nya hem ligger Emporia, Skandinaviens ledande shoppingcenter. Här hittar du butiker, mat, kultur och nöjen i tre plan och en unik park på taket med utsikt mot Öresund.

Gröna sköna Hyllie

I den nya stadsdelen Hyllie skapas grönskande ytor för all typ av rekreation. Bland annat anläggs Badhusparken i området kring Hylliebadet. Det blir en plats med skön mix av ytor för skate, basket, boule, studsmattor, parkour och odling.

Hyllie vattenpark ligger mitt i centrum och är stadens gröna lunga. Här finns träd, grönska och vattenupplevelser av både sinnlig och experimentell karaktär. Ännu en park med vatten som bärande element är Dagvattenparken där lummig skog möter öppen äng i ett böljande vackert landskap.

Stolt sponsor av LB07 – IF Limhamn Bunkeflo

Klicka på länken nedan för att läsa mer om vårt engagemang för svensk tjej- och damfotboll. Ladda också gärna ned fotbollsrapporten där vi har låtit våra klubbar komma till tals och berätta om sin vardag och sina behov.

Läs mer