fbpx

Adjutanten blir en del av den nya stadsdelen som utvecklas i A7-området. Härifrån är det promenadavstånd in till Visbys pittoreska stadskärna och allt du behöver. 68 ljusa och välplanerade hyresrätter, skapade för ett inspirerade och tryggt boende, med gott om gemensamhetsutrymme för social samvaro.

Projekt

linje_sv

Adjutanten
Visby

Område: Adjutanten, Visby
Ägandeform: Hyresrätt
Antal bostäder: 68
Storlek: 1–2 rok, 42–50 kvm
Inflyttning Mars 2019
Adress: Greta Arvidssons gata

.

Bofakta

Broschyr

Trygghetsboende med 68 lägenheter 

Adjutanten ligger på en attraktiv adress i centrala Visby– två toppmoderna trygghetsboenden, formgivna av arkitektkontoret Visbyark. Adjutanten ligger i anslutning till en grön park och består av 68 ljusa och välplanerade hyresrätter fördelade på två 6-våningshus med hiss. Det är ett tryggt och bekvämt boende, med gott om gemensamhetsutrymmen för social samvaro.

 

 

Alla lägenheter i Adjutanten erbjuder stora balkonger alternativt generösa uteplatser. Fasadernas dämpade färgtoner i blågrått och vinrött fångar det gotländska ljuset.

Välplanerade hyresrätter för ett tryggt och bekvämt liv
De bekväma och funktionella lägenheterna finns som 2:or om 49–50 m², eller som 1:or med sovalkov, om 42, 43 respektive 47 m². Alla lägenheter har en rymlig balkong eller en generös uteplats för dem som bor i markplan. Gemensam tvättstuga finns i båda fastigheterna.

Rum för social samvaro och aktiviteter
I Adjutanten har arkitekten skapat estetiska och ljusa gemenskapslokaler för måltider, samvaro, hobby och rekreation. Här kan du och dina grannar laga mat och äta tillsammans, anordna film- eller vinprovarkvällar. Eller varför inte arrangera en inspirerande föreläsning och lära dig något nytt?

Trygghetsvärd stöttar vid behov
En bovärd eller värdinna kommer att finnas på plats under vissa tider på dygnet för att vara ett stöd för de boende. Adjutanten i Visby sätter en ny standard för det moderna trygghetsboendet.

Grundkrav för att bli godkänd som hyresgäst:

 • Minst en av hyresgästerna ska ha fyllt 70 år.
 • Minst en av hyresgästerna som uppfyller ålderskravet ska vara folkbokförd på Gotland.
 • Hyresgästerna ska ha svenskt personnummer eller vara EU-medborgare, nordisk medborgare alternativt ha permanent uppehållstillstånd.
 • Eventuella betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden eller andra kravställare ska vara reglerade.
 • Hyresgästen ska ha en godtagbar årsinkomst före skatt vilket innebär att den ska vara cirka 2,5 gånger årshyran (inklusive eventuellt bostadsbidrag). Inkomsten måste kunna styrkas.
 • Hyresgästen ska ha goda boendereferenser.
 • Hyresgästen ska ha en gällande hemförsäkring under hela sin boendetid.
 • I övrigt är det förbjudet att röka i lägenheterna.

Anmäl ditt intresse för hyresrätter i Adjutanten

  Önskemål om lägenhetens storlek
  Önskar hyra parkeringsplats

  Magnolia Bostads behandling av dina personuppgifter

  Uthyrning av lägenheterna hanteras av Holmströmgruppen. Kontakt: malin.hagberg@holmstromgruppen.se.