Visning varje vecka

Flytta in när det passar dig!
Kanske redan nu till sommaren?

Hitta din bostad här

Linnefabriken Göteborg

Bo där det händer

Området kring Fixfabriken växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Här bor du med promenadavstånd till det mesta: restauranger, butiker, gym, förskolor och skolor. Tänk vad härligt att kunna svänga förbi Saluhallen Majorna och köpa med något gott hem till din egen balkong...

Lägenheterna är utrustade med en hög inredningsstandard i en stil som håller över tid. Du hittar allt från välplanerade 1:or till en 5:a i etage – alla med generös takhöjd. Det bästa av allt är att du kan flytta in redan nu till sommaren. Inflyttningstiderna är från maj till oktober 2024. När passar det dig bäst?

 

 

 

Försäljning pågår
Område
Majorna, Göteborg
Visa på karta
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Från maj 2024
Pris
1 640 000–7 275 000 kr
Månadsavgift
2 218–8 229 kr/mån
Antal bostäder
112
Arkitekter
Magnolia Bostad
Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Visning varje vecka

Välkommen att besöka en färdig visningslägenhet i Brf Linnefabriken. Kontakta vår mäklare för tidsbokning.

Bruksgatan 50, Göteborg

Ansvarig mäklare

Karin Berggren
Bjurfors

Räntegaranti

För din trygghet erbjuder vi en räntegaranti!

Läs mer

Ta en närmare titt

Titta runt och zooma in i en lägenhet.

Öppna 360-visningen

Mitt i mysiga majorna

Fixfabrikens välkända neonskylt har lyst upp Bruksgatan i Majorna sedan 1950. Platsen ligger närmare bestämt mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Stadsdelen har ett strålande läge mitt i staden med vatten på ena sidan och vackra Slottsskogen på den andra.

Nu omvandlas detta industriområde till ett nytt bostadsområde som sjuder av liv. På bästa läge vid Sannaparken bygger vi tegelkvarteret Brf Linnefabriken med allt från kvadratsmarta 1:or till större familjevänliga 5:or. Här bor du med promenadavstånd till det mesta, restauranger, butiker, gym, förskolor och skolor. I närheten av ditt nya hem ligger även Röda Sten – en kulturell knutpunkt med ett spännande utbud av utställningar, konserter och scenkonst. Här samsas en härligt brokig samling människor. Fiskare, turister, graffitimålare, skejtare, tangodansare, yogautövare, solbadare, flanörer, barnfamiljer och seniorer i en urban miljö nära naturen.

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

Byggstart

Spaden i backen, nu börjar vi bygga.

Säljstart

Nu släpper vi lägenheterna – hitta din drömbostad.

Tillval

Hur vill du inreda ditt hem?

Avtal

Dags att signera – och lägenheten är din.

Besiktning

Slutbesiktning genomförs av oberoende besiktningsman.

Inflyttning

Välkommen hem till dig!

FÖR EN TRYGG AFFÄR

I trygga händer från visning till flytt

Vi bygger inte bara hem att trivas i, vi ser också till att skapa trygga bostadsaffärer. Vårt trygghetspaket minskar till exempel risken för dubbla boendekostnader. Dessutom ger vi dig och dina grannar en bra start med en trygg bostadsrättsförening.

Läs mer om vårt trygghetspaket

En trea eller en fyra - välj det som passar bäst för dig

I flera av lägenheterna i Linnefabriken kan du antingen välja en öppen planlösning för maximal känsla av luft och rymd eller ett extra rum – kanske ett hemmakontor?

Tegelkvarter med karaktär

Våra två kvarter i tegel har hämtat inspiration från områdets industriella karaktär. Arkitekturen är variationsrik med hus i olika höjder, fina detaljer och vackra utblickar mot parken och torget intill. I hjärtat av varje kvarter finns grannarnas gemensamma innergård med plats för lek och umgänge.

Här hittar du allt från välplanerade 1:or för dig som letar efter din allra första bostad till rymliga 4:or för växande familjer. Längst upp i husen planerar vi vindslägenheter med generös takhöjd och unik charm. Många lägenheter har balkong mot torget eller den grönskande parken.

Som grundstandard i alla lägenheter har vi valt vårt inredningskoncept Dis, som ger ditt hem ett varmt och harmoniskt intryck. Paletten har en grund i grått och beige med svarta detaljer som skapar kontrast och djup.

Majorna tur och retur

Med spårvagn tar du dig enkelt till Göteborgs central på cirka 20 minuter. Dessutom går pendelbåten Älvsnabben från Klippans färjeläge en kort promenad bort. Ska du ut i världen hoppar du på spårvagnen eller bussen och är framme på Landvetter flygplats inom en timme, alternativt på cirka 25 minuter med bil.

Och apropå bil, längst ner i våra kvarter planerar vi ett stort garage. Tänk vad bekvämt att slippa leta parkeringsplats och ta hissen hela vägen upp.

För dig som hellre tar cykeln planerar vi även gott om cykelparkeringar i husets källare samt på gården.

Nu skriver vi ny historia

Våra nya kvarter står på historisk mark. Redan under stenåldern använde människor området som boplats. Men mest känd är platsen för sin industriella historia. I den gamla Fixfabriken tillverkades bland annat Fix-spanjoletten, en låsanordning för fönster. Fabrikens välkända neonskylt bevaras och fortsätter att pryda området även i framtiden.

När vi nu utvecklar Fixfabriken till bostadsområde tar vi tillvara på platsens arkitektoniska historia och miljö. Fasaderna är klädda i tegel och smyckade med omsorgsfullt utvalda detaljer.

Är du intresserad av en bostad?

Anmäl intresse för mer information om projektet.

Passar det bättre att flytta 2025?

Läs mer om vårt andra bostadskvarter i Majorna – Linneförrådet.

Linneförrådet